Over ons

Mensen tot bloei brengen, daar draait het bij ons om. Een kandidaat met plezier aan het werk te zetten waarbij zijn of haar talenten tot uiting komen. Wij zijn goed in het begeleiden van mensen en organisaties en geven inzicht in hun kwaliteiten en komen met heldere adviezen. 

Wie zijn wij

Maak kennis met onze coaches:

Wat we doen

Kandidaten helpen om hun doelen te bereiken. Zodat ze weer met zelfvertrouwen, kennis en plezier aan het werk kunnen gaan bij de juiste werkgever!

Waar zijn wij actief?

Dordrecht, (drechtsteden) Gorinchem (Albasserwaard/vijfheerenlanden) Rotterdam

 

Voor werkgevers

Bent u een werkgever en wilt u sociaal ondernemen, maar u heeft vragen rondom jobcoaching of andere arbeidsvraagstukken?  Neem dan snel contact op! Wij adviseren geheel vrijblijvend. Wij denken in oplossingen en zoeken samen met u naar de juiste balans tussen uw werknemers. Vragen over SROI advies,  arbeidsdeskundig advies? hiervoor werken wij samen met Jobup.nl. Alle facetten zijn aanwezig om uw bedrijf verder te helpen.

Wij zijn altijd op zoek naar werkgevers die durven, die onze en nieuwe kandidaten een kans willen geven. Samen kunnen wij iets betekenen voor de maatschappij. Wij helpen u aan gemotiveerde werknemers en u helpt onze kandidaten aan een passende werkplek. Bij de onderstaande bedrijven hebben wij al kandidaten gecoacht!

Ons proces

01

Kennismaken

Wij willen je graag ontmoeten.

02

Leren kennen

De tijd nemen om elkaar te leren kennen.

03

Plan van aanpak

Om te zorgen dat het traject overzichtelijk wordt en blijft en om te zorgen dat het project tot een goed einde wordt gebracht, schrijven we een plan van aanpak. We beschrijven ook hoe we dit gaan doen en wat we willen bereiken.

04

Uitvoering

Aan de slag.

05

Evaluaties

Hier verzamelen we alle informatie die wij in het praktijk hebben opgedaan en gaan we het beoordelen.

06

Afsluiting en Nazorg

Als wij samen onze doelen hebben behaald is het tijd om af te sluiten, maar wees niet bang wij geven altijd nazorg!

Wat bieden we?

Van het ontdekken van jouw mogelijkheden tot en met de begeleiding naar en in je werk.

Werkfit is er voor mensen die nu geen werk hebben, maar dit in de toekomst wel graag willen krijgen. Als opstapje naar betaald werk gaan we samen met jou zoeken naar een passende stage- of werkervaringsplek.

Krijg je nu een uitkering, maar ben je er helemaal klaar voor om weer aan de slag te gaan? Volg dan ons Naar Werk-traject. Vanuit dit traject gaan we direct op zoek naar een leuke, passende en betaalde baan. 

In samenwerking met jobcoach organisatie JOBUP kunnen wij hoogwaardige trainingen aanbieden. Met gecertificeerde trainers in dienst die zowel op individueel niveau als op teamniveau door middel van een training inzicht kunnen geven.

Verloning is bedoeld voor werkgevers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in hun organisatie willen geven en dit op een flexibele- én verantwoorde manier willen doen.

Advies nodig voor het volgende? Advies SROI -Invulling participatiewerk -Arbeidsdeskundige advies. Voor meer info en adviezen jobup.nl

Durf voor jezelf te kiezen, durf je koers te wijzigen

Wij zijn er om je te helpen