Diensten

Van coaching, verloning tot aan adviezen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn

Jobcoaching

Van het ontdekken van jouw mogelijkheden tot en met de begeleiding naar en in je werk. Daarbij is het belangrijk dat we kijken wat jij echt wilt. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om je ideale baan te vinden. Soms zorgt de inrichting van je werkplek voor problemen. Voor anderen is de omgang met collega’s lastig. Bij al dit soort zaken helpen wij jouw. Samen maken wij er een succes van.

Werkfit traject

Werken kan best ingewikkeld en niet vanzelfsprekend zijn. Wij kunnen je hierbij helpen en gaan deze uitdaging in een Werkfit-traject graag met jou aan. Ons traject Werkfit is er voor mensen die nu geen werk hebben, maar dit in de toekomst wel graag willen krijgen. Als opstapje naar betaald werk gaan we samen met jou zoeken naar een passende stage- of werkervaringsplek. Op deze plek kan je positieve werkervaring opdoen en ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Naar werk traject

Krijg je nu een uitkering, maar ben je er helemaal klaar voor om weer aan de slag te gaan? Volg dan ons Naar Werk-traject. Vanuit dit traject gaan we direct op zoek naar een leuke, passende en betaalde baan. Je doet mee in de sollicitatietraining waar je wordt getraind in de meest effectieve manier van solliciteren. Onze jobhunters benaderen ons netwerk van bedrijven. Wij helpen je graag en geven je net het laatste zetje wat je nodig hebt.

Trainingen

In samenwerking met jobcoach organisatie JOBUP kunnen wij hoogwaardige trainingen aanbieden. Met gecertificeerde trainers in dienst die zowel op individueel niveau als op teamniveau door middel van een training inzicht kunnen geven in de structuren en dynamiek van teams en persoonlijkheden en gedragingen van werknemers, Zoals: Communicatietraining, Duurzame inzetbaarbaarheid (gezond en fit) Sollicitatietraining DISC Teamtraining We bieden standaard trainingen en trainingen op maat.

Verlonen

Verloning is bedoeld voor werkgevers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans in hun organisatie willen geven en dit op een flexibele- én verantwoorde manier willen doen. Wij hebben hier specialistische kennis voor in huis. Zo kunnen we zorgen voor de payrolling, het uitzenden of het detacheren van werknemers.

Advies

Advies nodig voor het volgende? -Advies SROI -Invulling participatiewerk -Arbeidsdeskundige advies.

Laten we samen sociaal ondernemen.

Vertel iets over uw bedrijf of project

Partners

Samen komen is een begin, samen blijven is vooruitgang, samenwerken is succes.

Bel gerust om een keer samen te komen en te praten